Schoonheidsbehandelingen

Ieder mens is anders, zo ook het huidtype.Er zijn diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk, uitgebreide of korte behandelingen, aangepast op uw wensen en de behoefte van uw huid.

 

Ik werk met het Zwitserse merk Mila' d Opiz. Meer dan 70 jaar wijdt het Mila'd Opiz laboratorium zich aan de ontwikkelingen van huidverzorging op het hoogste niveau.Zuivere en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een sterke stralende huid voor hem en voor haar.

 

Diverse Schoonheidsbehandelingen zoals;    

 

    

 

4 fasen huidverbetering;

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geconsentreerde gevriesdroogde ingrediënten,deze worden afgestemd op de conditie en huidtype.In 4 fasen word de huid opgebouwd en aanzienlijk verbeterd.Fase 1=preparatie van de huid.Fase 2= massage. Fase 3= fixatie. Fase 4 is stimulatie.                                 

Behandeling                                                                                                                                                                          Reining van de huid-Biologische diepte reiniging dmv zuivere boomschors-Stomen of warmte compressen-Huidonzuiverheden verwijderen en/of milia's(gerstenkorreltjes)-Epileren of harsen van de wenkbrauwen-Massage van gezicht en decolleté-Osmose masker-Dagverzorging en korte make-up.

 

Ionthoforese;

Deze behandeling is gebaseerd op het insluizen van sterke zuivere ampullen dmv gelijkstroom. De dieper huidlagen worden gestimuleerd en verzorgt, en mimische huidspieren geactiveerd. Een goede behandeling voor een sterke huid.

Behandeling                                                                                                                                                                           Reiniging/ Peeling/ Stomen of warmte compressen/ Onzuiverheden verwijderen/ Epileren of harsen van de wenkbrauwen/ Ionthoforese/ Masker/ Dagverzorging en korte make-up.    

 

 

Acné/onzuivere huid;

Dit is een verkorte behandeling van een half uur bij verschillende huidproblemen.

Behandeling                                                                                                                                                                          Reiniging/ Stomen/ Onzuiverheden verwijderen/ Dagverzorging en evt camouflage.

 

 

Couperose;

De rode kleur van gesprongen adertjes in het gezicht kunnen heel hinderlijk en zichtbaar zijn, deze worden dmv inteferente stroom verwijderd.Er is direct resultaat te zien.

Behandeling                                                                                                                                                                         Reiniging van de huid/ Inteferente stroom/ Aangepaste verzorging tegen couperose/ advies thuis produkten.

 

Oogcontour;

Met snel werkende ingrediënten worden vermoeidheids tekenen zoals lijntjes en donkere kringen sterk verminderd.Dit is een korte behandeling van 15minuten.

Behandeling                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Reiniging Reiniging van het oogcontour/ Lifting gel/ Massage met oogcontour masker/ Warme of koele oogcompressen-Oogverzorging

 

Extra bij uw behandeling te combineren;

Wenkbrauwen epileren-harsen / Wimpers verven/ Wenkbrauwen verven/ Harsen van bovenlip-kin-onderbenen en liezen.

 

 

Wil je iemand met een persoonlijk kado verrassen, dan zijn er kadobonnen verkrijgbaar, het bedrag kun je zelf bepalen.De kadobonnen kunnen gebruikt worden voor schoonheidsbehandelingen, massage, pedicure, huidverzorgings producten of make-up. De kadobon wordt met zorg ingepakt!